25 - 28 juli 2012, Brädholmen i Oskarshamn, Fri entré


onsdag 1 juni 2011

Härligt Indevotion!


Vi kan med glädje rapportera att Indevotion har gått vidare till final i tävlingen Metro On Stage. De var ett av 100 band som gallrades ner till endast 10. Vi på Hamnfestivalen säger grattis och önskar lycka till!

Så här skrev Per Edwardsson i Nyheterna:

"Oskarshamnsbandet Indevotion har tagit sig ända till final i riksomfattande tävlingen Metro On Stage med låten Go Go Go Go Go!


Från början var det omkring 1 900 bidrag som skickades in till musiktävlingen Metro On Stage, som riktar sig till osignade band. Sedan dess har Indevotion tagit sig vidare steg för steg. Nu är man en av tio finalister som ska göra upp om slutsegern på Kägelbanan i Stockholm den 9 juni. Vinnaren får ett pris på 3,5 miljoner kronor i marknadsföringspengar, med hjälp av tidningen Metro, som anordnar tävlingen.


Spelar live i finalen
Det är en jury som valt ut fem av finalbidragen. De fem andra finalisterna röstades fram av Metros läsare. Det var genom röster som Indevotion tog sig till final.


– I söndags kväll satt vi och undrade hur det hade gått och var osäkra på om vi hade kunnat göra mer för att få röster. Låten är ganska upptempo och pepp, jag blir glad av den. Om vi vinner skulle det vara jättehäftigt, säger Victor Olsson till Metro.


Oskarshamnsbandet Indevotion har funnits i tre år och består av: Victor Olsson, My Helmner, Noah Ekblom, Stefan Hammarlund och Johannes Andersson.


I finalen kommer alla band att spela sin låtar live. Framträdandena kommer att ha en avgörande roll då juryn kommer att titta på hur banden fungerar på scenen.


– Mitt råd till banden är att försöka göra ett så bra framträdande som möjligt, säger Metros musikredaktör och jurymedlem Peter Lindholm."

För att lyssna på Indevotions bidrag eller de andra finalisterna klicka HÄR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar