25 - 28 juli 2012, Brädholmen i Oskarshamn, Fri entré


fredag 29 juli 2011

Fredagens Program


Här har vi dagens program. Idags bjuds det som vanligt på något för alla smaker:

15.00 "Bingo till kaffet"- Spela bingo och ta en fika i Big Bangs öltält. Vi bjuder på både kaffe och kaka. 1 spelbricka kostar 10 kr och vinstpotten beror på hur många brickor som säljs.
17.00 Barnprogram- Följ med in i sagornas värld och möt både vanliga flickor och pojkar, men även pirater, häxor och kanske en och annan prins eller prinsessa. Lika roligt för barn så väl som föräldrar. Barnteatern håller i år till på Badholmen
18.00 Träna med FVH- På med träningskläderna och förbered er för 1 timme av shake it, shake it till latinska rytmer. Ikväll är det nämligen dags för zumba! Vad kan vara bättre uppvärmning till helgen?! Vi ses vid stora scenen.
19.00 Final Jippotävlingarna- Ikväll fajtas IFK Oskarshamn, IK Oskarshamn, Oskarshamn Allstars och Folkpartiet om vinsten av jippotävlingarna. Det är alltså i vanlig ordnning kuddkrig på stången! Vem blir herre på täppan? För att ta del av det roliga, var på plats i hamnen kl 19.00!
20.00 Cheers- Return to the 60s! Popbandet, som var riktigt stora på 60-talet, har återförenats och gör en av ett fåtal spelningar här i Oskarshamn. Var på plats 20.00 vid Stora scenen för att återvända till 60-talet i ett par timmar!
22.00 Dans till the Remembers- Svänga era lurviga till dansbandet the Remembers. Dansen är i år förflyttad till dansbanan på Badholmen
23.00 The Quill- Missa inte det här rockbandet med rötter i Mönsterås. De har precis släppt en ny skiva och förbereder sig för att åka på Europaturné i höst! Fullt ös utlovas!
00.00 Dans till the Remembers- Dansen fortsätter på Badholmen

Missa inte heller att:

  • tivolit är igång under hela festivalen
  • det finns mat och dryck i våra öltält- Åströms och the Big Bang
  • Herr Våffla serverar spanska Churros, som är en gudomligt goda, från sin vagn
  • man kan köpa godisremmar och annat gott från SHF Konfektyr


Vi ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar