25 - 28 juli 2012, Brädholmen i Oskarshamn, Fri entré


torsdag 28 juli 2011

Torsdagens program

Här har vi dagens program. Idags bjuds det som vanligt på något för alla smaker:

15.00 "Bingo till kaffet"- Spela bingo och ta en fika i Big Bangs öltält. Vi bjuder på både kaffe och kaka. 1 spelbricka kostar 10 kr och vinstpotten beror på hur många brickor som säljs.
17.00 Barnprogram- Följ med in i sagornas värld och möt både vanliga flickor och pojkar, men även pirater, häxor och kanske en och annan prins eller prinsessa. Lika roligt för barn så väl som föräldrar. Barnteatern håller i år till på Badholmen
18.00 Träna med FVH- På med träningskläderna och förbered er för 1 timme av sparkar, slag och väldigt mycket attityd.  Ikväll är det nämligen dags för Body Combat! Vi ses vid stora scenen.
19.00 Jippotävlingarna- Ikväll fajtas IFK Oskarshamn, IK Oskarshamn, Oskarshamn Allstars och Folkpartiet om vinsten av en väldigt blöt (såklart!) vattenlek. För att ta del av det roliga, var på plats i hamnen kl 19.00!
20.00 Döderhults gospelkör- Det är nästan lite av en tradition att Döderhults gospelkör framträder på hamnfestivalen och årets upplaga av Hamnfestivalen är inget undantag. Var på plats kl 20.00 vid Stora scenen för ett riktigt svängigt framträdande av vår duktiga gospelkör!
21.00 Dans till the Remembers- Svänga era lurviga till dansbandet the Remembers. Dansen är i år förflyttad till dansbanan på Badholmen
22.00 Supersonic Speedfreaks- Missa inte det här hårdrocksbandet från Norrköping. Fullt ös utlovas!
23.00 Dans till the Remembers- Dansen fortsätter på Badholmen

Missa inte heller att:
  • tivolit är igång under hela festivalen
  • det finns mat och dryck i våra öltält- Åströms och the Big Bang
  • Herr Våffla serverar spanska Churros, som är en gudomligt goda, från sin vagn
  • man kan köpa godisremmar och annat gott från SHF Konfektyr
Vi ses! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar